Automatyczne usuwanie danych uczniów
Ostatnia aktualizacja: 3 września 2026
Bezpieczeństwo danych i zarządzanie kontami
Prywatność danych uczniów traktujemy bardzo poważnie. Aby spełnić wymogi przepisów o ochronie danych, dane uczniów powiązane z nieaktywnymi kontami są automatycznie usuwane po 3 miesiącach braku aktywności.
Ważna informacja: po usunięciu kont danych nie można przywrócić.
Oto, co możesz zrobić:
- Okresy próbne: przejdź na plan płatny, aby zachować dostęp do danych uczniów.
- Licencje płatne: odnów licencje przed upływem ich ważności, aby utrzymać dostęp do danych uczniów.
Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia.
Ta strona została automatycznie przetłumaczona z języka angielskiego. Zobacz oryginalną wersję w języku angielskim.